Usuwanie, blokowanie lub blokowanie i usuwanie członków z grupy

Jak usunąć członka grupy?

Ostatnio sprawdzono: 2016-02-05
Rozwiń wszystkie
Zwiń wszystkie

Szukamy nowych sposobów, aby zaoferować Ci pomoc w Twoim języku. Na przykład wkorzystaliśmy oprogramowanie do tłumaczenia maszynowego, aby przetłumaczyć wszystkie lub niektóre informacje na tej stronie. Z tego powodu mogą one być niezupełnie poprawne. Mamy jednak nadzieję, że informacje na tej stronie są pomocne. Prosimy o opinię: formularz znajduje się u dołu strony.

Jeśli jesteś właścicielem lub menedżerem grupy, możesz usunąć, zablokować lub zablokować i usunąć któregokolwiek członka ze swojej grupy.

  1. Przesuń kursor po Zainteresowania u góry strony głównej i wybierz Grupy.
  2. Kliknij mojej grupy .
  3. Z listy grup kliknij nazwę grupy, którą chcesz.
  4. Kliknij zarządzać .
  5. Kliknij członków w lewym panelu, a następnie kliknij członków kartę.
  6. Znajdź członka, którego chcesz usunąć i zaznacz okienko obok jego nazwiska.
  7. Kliknij jedną z poniższych opcji:
    • Polecenie Usuń usuwa członka z grupy, ale nie usuwa włożonego przez niego wkładu. Użytkownik może złożyć prośbę o ponowne dołączenie do grupy.
    • Zablokuj usuwa członka z grupy i umieszcza go na karcie zablokowani, co uniemożliwia mu złożenie prośby o ponownie dołączenie do grupy. Nie usuwa to włożonego przez niego wkładu.
    • Usuń & Zablokuj usuwa członka z grupy i umieszcza go na karcie zablokowani, co uniemożliwia mu złożenie prośby o ponownie dołączenie do grupy. Usuwa to także jego dotychczasowy wkład.
    • Jeśli klikniesz Odblokuj & Usuń z Zablokowani kartę, usuwa członka z grupy bez usuwania jego wkładu i może poprosić o ponowne dołączenie do grupy.

Także łatwy sposób użytkownik może usunąć członków ze źródła, w której jesteś menedżerem grupy.

  1. Kliknij więcej ikonę w prawym górnym rogu publikacji lub komentarza.
  2. Kliknij Usuń członka lub Zablokuj członka .

Uwagi:

  • Funkcjonalność, aby usunąć użytkowników jest dostępna na urządzeniach zarówno z desktopu i iOS.
  • Od teraz funkcji blokowania użytkowników jest dostępna tylko na desktopie.

Dowiedz się jak ponownie dodać członka grupy, który został zablokowany .

Czy ta odpowiedź Ci pomogła?